Marit is het gezicht van MB-Mental Building, ze is SPORTPSYCHOLOOG VSPN®, tevens is zij Bewegingswetenschapper en trainer KSS niveau 3.

‘De passie voor sport is bij mij al vroeg ontstaan; zwemmen, turnen en ballet, dan nog eens niet gesproken over de sportieve uitjes naar de schaatsbaan. Toch koos ik in eerste instantie niet voor een studie in de sport, maar studeerde ik af als Bouwkundig Ingenieur. Mijn passie voor sport bleef toch kriebelen op de achtergrond. Al vanaf 16 jarige leeftijd ging ik als turntrainster aan de slag, maar in mijn ogen valt er meer te halen dan alleen de fysieke training. Ik merkte dat een prestatie neerzetten afhankelijk is van meerdere factoren. Ik leerde hier meer over aan de VU waar ik Bewegingswetenschappen studeerde. Hier werd de interesse voor Sportpsychologie gewekt en behaalde ik de basisaantekening sportpsychologie. Ik heb me vervolgens gefocust op hetgeen waar ik het meest van houd, het mentaal begeleiden van sporters, medewerkers, teams en coaches!

Tijdens de Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog heb ik me verdiept in het mentaal kunnen begeleiden van mensen. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld als coach in het bedrijfsleven. Het coachen op gesprekstechnieken en communicatie vind ik interessant en doe ik vanuit mijn ervaring met veel plezier. Ik heb gemerkt dat coachen en begeleiden, zowel in de sport als binnen het bedrijfsleven, mijn passie is en daar ga ik dan ook voor!’

MISSIE

De missie van MB-Mental Building is om mensen, middels eenvoudige en toepasbare mentale begeleiding, meer uit hun prestaties te laten halen. De kerngedachte is dat zij zich op een positieve manier kunnen ontwikkelen in hun leven, sport en werk. ‘Op naar de mentale Top!’

VISIE

MB-Mental Building bereikt de gestelde doelen door:

  • Mensen persoonlijk te begeleiden; focus ligt daarbij op de positieve kwaliteiten die ieder mens in zich heeft.
  • Aandacht voor de mens achter de sporter/werknemer; om te komen tot een prestatie gaan we uit van de innerlijke mens.
  • Een mentaal trainingsplan gericht op de individu of het team; medewerkers en sporters verbinden met elkaar door hun gezamenlijke doelen na te streven en de toewijding die zij daaraan hebben.
  • Haar opgedane kennis en deskundigheid te delen; eenvoudige en toepasbare mentale begeleiding voor elk niveau, leeftijd enzovoort.

De kernwaarden van Marit zijn positief, creatief, sociaal en oplossingsgericht.

Zoek jij iemand die jouw kan motiveren en wil jij meer halen uit je (sport)prestaties? Volg dan een mentaal begeleidingstraject bij Marit, neem vrijblijvend contact met haar op.